Guiden till 19 Bästa Bettingsidor för 2019

Här hittar du hårdnackade Bettingsidor som välkomnar alla spelar som är beredd att satsa riktiga pengar. Dom tar gärna risken att förlora mot dig, är du redo? Internet slingrar sig jordklotet som ett spindelnät, och i det nätet finns många stora bettingsidor där du kan spela för riktiga pengar på alla möjliga tänkbara sporter. Stora sporter som Fotboll, Hockey, Basket, Amerikansk fotboll kommer du att hitta hos samtliga spelbolag.

Här kommer vi även att titta närmare på vad gäller: Bonusar, språk, säkerheten och vilket utbud som finns. Vi listar endast seriösa och stora bettingsidor.

Här kan du snabbt få en överblick på dom bästa bettingsidorna som erbjuder dom bästa oddsen och möjligheter för spelare att vinna på just sin favorit sport.

TOPPLISTAN på 19 Bästa Bettingsajter

 

1. Bet365

Den brittiska jätten Bet365 är en av dom största betting sidor i världen. Det grundades år 2000 och har vuxit hela tiden sedan dess. När det kommer till tillgängliga spelformer, är det få konkurrenter som kan matcha Bet365. Deras utbud av sporter och event är förbluffande, samtidigt som marginalen är låg och oddsen är bland de bästa i branschen. Utöver det kan du ta del av väldigt bra livespel, funktioner som live streaming och Cash Out och en fullt fungerande mobil version för både mobiler och surfplattor. Till sist har Bet365 en vänlig kundtjänst och massor med erbjudanden för både nya och befintliga kunder.

Fakta:

SPELLICENS: Gibraltar, Storbritannien, många licenser från andra jurisdiktioner
GRATIS PENGAR: X:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, för iPhone, iPad, Android, Windows telefoner och surfplattor
LIVESTREAM: Fotboll, hästkapplöpning, basket, volleyboll, tennis och mer

Recension Bet365

Vem bör spela hos Bet365?
Oavsett om du gillar att spela på de populäraste evenemangen eller på mindre sporter och ligor, har Bet365 bettingsida det du vill ha. De har ett av de största utbuden i branschen, bra odds, massor av erbjudanden och användbara funktioner.
[betting_bet365]

2. NordicBet

NordicBet är en av dom bästa bettingsajterna som finns när det kommer till skandinaviska sporter och ligor. Utbudet av spelformer från svenska, finska, norska och danska tävlingar kan inte matchas av någon annan, men de har även mycket mer. Alla andra populära event från sportvärlden bevakas av NordicBet. Företaget erbjuder även funktioner som live streaming av olika matcher och en väldigt bra in-play konsol för spel. Utöver det kan du använda ett antal intressanta erbjudanden och en fullt funktionerande mobil version.

Fakta:

SPELLICENS: Malta
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, responsiv sida som fungerar på alla mobila enheter som har en browser.
LIVESTREAM: Basket, fotboll, tennis och andra sporter

Recension Nordicbet

Vem bör spela hos NordicBet?
Om ditt huvudsakliga mål är skandinaviska idrottstävlingar, är NordicBet den bästa platsen för dig. Du kan hitta den största spelkupongen för Sverige, Norge, Finland och Danmark i kombination med massor av erbjudanden som finns tillgängliga för populära lokala sporter som fotboll och ishockey. Men andra populära evenemang bevakas också, så NordicBet är ett bra val för ett stort antal spelare.

"Nordicbet"

GRATIS SPEL

3000 kr

3.BetHard

Trotts att ha grundats ganska nyligen under 2014 är BetHard ett pålitligt spelbolag som har massor att erbjuda till sina kunder. Det finns många spelformer på massor av sporter och ligor tillgängliga, där spel på hästar är det enda undantaget värt att notera. BetHards live konsol är extra imponerande och du kan ta del av massor av erbjudanden. Bethard är en av dom bettingsidor på stark frammarsch.

Fakta:

SPELLICENS: Malta
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, responsiv sida.
LIVESTREAM: NEJ

Recension Bethard

Vem bör spela hos BetHard?
Om livespel är din sak, kommer BetHards in-play konsol vara ett bra verktyg för att lägga några spel. Men pre-game marknaderna är också imponerande med undantag av hästkapplöpningar som inte är en del av BetHard spelkupong.

"Bethard"

GRATIS SPEL

500 Euro

4.ComeOn

ComeOn etablerades år 2009 i Storbritannien vilket gör dem till en av den nya tidens betting sidor i Storbritannien. De har en modern plattform med en spelkupong som bevakar alla populära sporter och ligor i Storbritannien, som fotboll, hästkapplöpning, cricket, tennis, golf och mycket mer. Användbara funktioner så som deras live konsol och mobilversionen säkerställer en smidig upplevelse, där även det stora antalet erbjudanden hos ComeOn ger extra värde för både nya och befintliga kunder.

Fakta:

SPELLICENS: Storbritannien, Malta
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, responsiv sida.
LIVESTREAM: Fotboll, hockey, basket, baseboll, volleyball och andra sporter

Recension ComeOn

Vem bör spela hos ComeOn?
Om vi måste sätta fingret på den bästa funktionen, är det förmodligen ComeOns live konsol. Du kan lägga spel och titta på live streaming på massor av evenemang i olika sporter. Dock är hela spelkupongen bra med anständiga odds och ett brett utbud av sporter och ligor.

"Comeon"

GRATIS SPEL

3000 kr

5.Guts

Guts grundades 2013 vilket gör det till en relativt ny bettingsajt på marknaden. För att lyckas nå sin plats i branschen har bettingsidan lockat till sig kunder genom en aggressiv kampanj med ett antal fantastiska erbjudanden, sen stor spelkupong och en modern plattform. Den skandinaviska marknaden och speciellt ishockey är där Guts utmärker sig då det har ett par speciella sponsoravtal. Som ett resultat har sportspelen exklusiva erbjudanden och ett brett utbud av spelformer som är bättre än de flesta spelbolagen. Utöver det är websidan responsiv och kan nås på de flesta telefonerna och surfplattorna som finns.

Fakta:

SPELLICENS: Malta
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, responsiv sida.
LIVESTREAM: NEJ

Recension Guts

Vem bör spela hos Guts?
Om du är intresserad av europeisk ishockey, är Guts bettingsida förmodligen det bästa alternativet för dig. Spelbolaget kommer att ge exklusiva erbjudanden, massor av spelformer och rättvisa odds. Andra populära sporter och ligor bevakas också och Guts är rent generellt ett bra val.

"Guts"

GRATIS SPEL

3000 kr

6.888Sport

888Sport har kommit fram som en av dom bästa bettingsidorna som finns med sina coola erbjudanden, det breda urvalet av spelformer och moderna plattform. Både nya och befintliga kunder både nya och befintliga kunder har mycket att vinna på att ta del av deras kontinuerliga erbjudanden. 888Sports odds är också bra och du kan spela på i princip vadsomhelst i sportvärlden. En annan fördel är den interaktiva plattformen som tillåter mobilspel, in-play konsol och andra användbara funktioner.

Fakta:

SPELLICENS: Gibraltar, Storbritannien
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, iPhone, iPad, Android telefoner och surfplattor
LIVESTREAM: Fotboll, ishockey, basket

Recension 888Sport

Vem bör spela hos 888Sport?
Kunden är kungen hos 888Sport och spelbolaget är ett bra val för i princip alla spelare. Den största fördelen är kampanjerna som ger massor av värde för både nya och befintliga kunder, de olika spelformerna och den progressiva plattformen.

"888Sport"

GRATIS SPEL

1000 kr

7.BetSafe

Betsafe är en av dom bettingsidor med ett gott rykte och en modern plattform för sportspel. Fotboll är deras högsta prioritet och du kommer att hitta ett stort utbud av spelformer för både pre-game och livespel. Betsafe sponsrar även Manchester City vilket är ytterligare ett kvitto på att de menar allvar. Andra populära sporter bevakas också och det är värt att notera att det finns många kampanjer tillgängliga. Till sist, Betsafe erbjuder live streaming och en fullt funktionerande mobil version, så du kan se på matcher var du än är.

Fakta:

SPELLICENS: Malta, Storbritannien, Alderney
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, appar för iPhone, iPad, Android telefoner och surfplattor, responsiv websida
LIVESTREAM: Fotboll, basket, tennis

Recension Betsafe

Vem bör spela hos BetSafe?
Betsafe är ett bra ställe för fotbollsfans, då spelkupongen verkligen är imponerande. Du kan också titta på matcher live och funktionen är tillgänglig på mobilen. Det finns tillräckligt med kampanjer som ger extra värde för både nya och befintliga kunder, så det finns tillräckligt med skäl att ge Betsafe ett försök.

"Betsafe"

GRATIS SPEL

1500 kr

8.Betsson

Den svenska jätten Betsson är ett av de största spelbolagen i världen och har funnit i över 50 år. Betssons spelkupong innehåller mycket sport och ligor från hela världen. Detta gäller både för pre-game och livespel samtidigt som oddsen är bra. Utöver det finns det massor av erbjudanden för nya och befintliga kunder för extra värde. Betssons andra spelprodukter är av extremt hög kvalitet och du kan nå dem alla på din smartphone eller surfplatta.

Fakta:

SPELLICENS: Malta, Storbritannien
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, iPhone, iPad, Android telefoner och surfplattor, Windows telefoner och surfplattor
LIVESTREAM: Fotboll, basket, tennis

Recension Betsson

Vem bör spela hos Betsson?
Det finns tillräckliga skäl för att spela hos Betsson oavsett vilken sport du gillar. De har i princip allt i sin spelkupong, bra erbjudanden, live streaming och en fullt fungerande mobil version. Om du lägger till Betssons ständiga kampanjer, är det svårt att hitta en svag punkt.

"Betsson"

GRATIS SPEL

1000 kr

9.Unibet

Unibet grundades 1997 och har vuxit till en av dom bästa bettingsajter på marknaden. Några av de största fördelarna är det stora utbudet av spelformer som är tillgängliga och de bra oddsen som har en lägre marginal jämfört med de flesta operatörerna. Unibet sticker även ut när det kommer till livespel då deras konsol har massor med användbara funktioner som till exempel live streaming. Du kan ta del av många kampanjer för både nya och befintliga kunder för extra värde eller spela på någon av Unibets andra spelprodukter som poker, casino och bingo.

Fakta:

SPELLICENS: Malta, Storbritannien
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, iPhone, iPad, Apple Watch, Android telefoner och surfplattor
LIVESTREAM: Fotboll, basket, tennis, dart, amerikansk fotboll, hästkapplöpning

Recension Unibet

Vem bör spela hos Unibet?
Unibet är ett bra alternativ för i stort sett alla, särskilt om du är ett fan av populära ligor såsom engelska Premier League, Champions League, stora hästkapplöpningar, tennis Grand Slam-turneringarna, amerikanska ligor och mer. Ovanpå detta finns det en massa erbjudanden tillgängliga och mer än 30 000 live streams årligen.

"Unibet"

GRATIS SPEL

1000 kr

10.BetRedKings

RedKings är en bettingsajt med ett gott rykte och deras sportspelstjänst, BetRedKings bidrar till det goda namnet. De har en ok spelkupong för både pre-game och livespel på ett antal olika sporter och ligor från hela världen. BetRedKings har även massor med kampanjer som ger extra möjligheter till att ge extra värde. Allt detta finns tillgängligt på både datorn och från mobilen, vilket ger dig en smidig spelupplevelse var du än är. Bettingsidor som Redkings förtjänar en närmare titt.

Fakta:

SPELLICENS: Curacao
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, iPhone, iPad, Android telefoner och surfplattor, Windows telefoner och surfplattor, BlackBerry
LIVESTREAM: NEJ

Recension BetRedKings

Vem bör spela hos BetRedKings?
BetRedKings är ett bra val för varje spelare då oddsen är bra, de flesta sporterna och ligorna bevakas för både live och pre-game spel. Utöver det, kan du ta del av massor av erbjudanden och en fullt fungerande mobil version för i stort sett alla enheter som finns.

"Redkings"

GRATIS SPEL

1000 kr

 

11.RedBet

Redbet grundades 2004 och de erbjuder massor av produkter för onlinespel inkluderat ett sportspel. Företaget har en stor spelkupong för både pre-game och livespel och bra odds. Redbet har även intressanta kampanjstrategier med ett stort antal erbjudanden och massor av specialare för några av de största sporteventen som finns. Deras plattform är även tillgänglig på mobilen så att du kan spela var än du är.

Fakta:

SPELLICENS: Malta, Storbritannien
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Ja, iPhone, iPad, Android telefoner och surfplattor, Windows telefoner och surfplattor
LIVESTREAM: NEJ

Recension Redbet

Vem bör spela hos Redbet?
RedBet är ett bra val för de flesta spelarna, speciellt om du spelar på några av de mest populära sporterna och evenemangen. De erbjuder många marknader, rättvisa odds och regelbundna kampanjer som ger extra värde.

"Redbet"

GRATIS SPEL

20 Euro

 

12.Expekt

Expekt är ett europeiskt spelbolag som har funnit i över 15 år. Företaget erbjuder massor av spelformer på många sporter och ligor över hela världen, deras fokus ligger på europeiska events. En av nackdelarna med Expekt är bristen på erbjudanden. Deras plattform är dock tillgänglig på mobilen och det finns en tjänst för live streaming som låter dig se olika sporter.

Fakta:

SPELLICENS: Malta, Storbritannien
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: iPhone, iPad, Android telefoner och surfplattor
LIVESTREAM: Fotboll, tennis

Recension Expekt

Vem bör spela hos Expekt?
Expekt har en bra live konsol för in-play spel, möjligheten att titta på spel, bra odds och en bra mobil version. Det är en bra plats för europeiska spelare eftersom det är högsta prioritet för operatören.

"Expekt"

GRATIS SPEL

2500 kr

13.SuperLenny

SuperLenny är en bettingsajt som grundades 2014, och från det så har den snabbt tjänat ihop till ett bra rykte. De erbjuder ett stort antal pre-game och livespel på många sporter och ligor från olika delar av världen och ett antal intressanta erbjudanden som ger extra värda. Kundtjänsten är vänlig och deras websida är responsiv, så att du kan spela medan du är på språng.

Fakta:

SPELLICENS: Malta
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: Responsiv websida
LIVESTREAM: NEJ

Recension Superlenny

Vem bör spela hos SuperLenny?
SuperLenny ligger lite efter de bästa spelbolagen i branschen, men operatören är ett bra val om du föredrar populära fotbollsligor eller amerikanska tävlingar.

"Superlenny"

GRATIS SPEL

1000 kr

14.Betway

Grundat 2002 är Betway ett spelbolag med erfarenhet som tillhandahåller en pålitlig tjänst. Deras spelkupong erbjuder fler än 25 sporter och massor av ligor från hela världen. Den genomsnittsliga marginalen för oddsen är lite bättre än snittet för branschen och de har massor av erbjudanden för både nya och befintliga kunder. Betways plattform erbjuder några användbara tjänster som Cash Out och live streaming som bidrar till hela spelupplevelsen. Utöver dessa har spelbolaget en fantastisk mobil version tillgänglig för de populäraste enheterna på marknaden.

Fakta:

SPELLICENS: Storbritannien, Malta
GRATIS PENGAR: 1000:- SEK
KUNDTJÄNST: Telefon, Chatt & Email
MOBIL: iPhone, iPad, Android telefoner och surfplattor
LIVESTREAM: Fotboll, tennis, volleyboll, ishockey

Recension Betway

Vem bör spela hos Betway?
Betways tjänst är ett bra val för i stort sett alla spelare. Du kan spela på språng, dra nytta av många spelformer, få lite extra pengar från de många erbjudanden och även titta på massor av matcher live.

"Betway"

GRATIS SPEL

50 kr

Svenska Bettingsidor

En svensk bettingsida kan vara registrerad utanför landets gränser, det finns inget som säger att bettingsidan inte kan ha sitt säte i ett annat land. Lagstiftning och skatter är oftast den största orsaken till att bettingsidorna flyr sina egna länder. Svenska bettingsidor registrerar sig ofta på Malta, vilket är ett land med bra lagstiftning och licens system för att bedriva verksamhet med spel. Men dom flesta bettingsidorna finns idag på Malta och om en bettingsida är registrerad där och har svenska som språk på bettingsidan så kan du känna dig lugn och trygg att lägga dina spel.

Bonusarna

Den bettingsida du registrerar dig hos kommer garanterat att ge dig en bonus på din överföring. Summan som kan komma att ges är olika från dom olika bettingsidorna. Se till att kolla villkoren för bonusen, det är något som också som oftast varierar från dom olika spelbolagen. Bara en bonus per IP hushåll och gäller endast för ett registrerat konto är något som brukar gälla hos dom flesta bettingsidor.

Odds

Bra odds är någon vi självfallet vill åt, vi vill spela hos bettingsidor med bäst odds på fotboll, ishockey, basket, innebandy, hästar och alla andra sporter som lockar oss. Desto högre odds hos en bettingsida, desto mer pengar kammar vi hem när vi väl vinner. Och eftersom många spelbolag finns i länder med låg beskattning så kan man som oftast erbjuda bättre odds till spelarna än dom bettingsidorna som verkar i länder med högre beskattning. Bra odds hittar du sällan på stormatcher, leta istället bland mindre kända lag där det kan vara svårt för bettingsidans odds sättare att hålla koll.

Livebetting hos Bettingsajter

Satsa dina pengar på livebetting hos dom största bettingsidorna, detta kan du göra på dom flesta sporterna. Under en fotbollsmatch så finns det en riklig mängd med olika spel att göra.

Titta på sport gratis

Du kan även se matcher live hos många bettingsajter som du blir kund hos. Bettingsidor älskar denna tjänst, att kunna ge dig möjligheten att se matcher direkt på deras hemsida. Du brukar se många olika sporter, oftast under hela dygnets timmar, eftersom det alltid på något ställe i världen spelas en match i fotboll, basket eller ishockey.

Sidospel

Dom flesta bettingsidorna erbjuder också andra spel, det kan vara casino, poker och bingo spel. Många startar som en bettingsajt för att sedan sakta men säkert utvidga sin verksamhet med andra spel. Håll dig till stora bettingsidor som är kända och väletablerad så kommer din spelupplevelse bli riktigt bra.