Pokersidor för dig som vill vinna pengar

Pokersidor lockar till sig många törstiga pokerspelare varje dag, spelare som kanske fått för sig att dom ska bli nästa pokerproffs att erövrar världens pokerbord. Men det kanske är så att du inte har en tanke på att bli proffs, du kanske har något helt annat som lockar din uppmärksamhet, det enda du vill, är att spela lite poker hos en bra pokersida? Så vilket som, så finns det gott om bra & stora pokersidor för alla spelare, oavsett vilken erfarenhet du har. På denna artikel är vi övertygad om att du kommer att hitta en som tilltalar dig.

Topplista

 

1. BetSafe Poker

Betsafe Poker grundades 2005 och har försökt att förse sina kunder med den bästa möjliga poker servicen sedan dess. En del av deras strategi var att erbjuda valet mellan MPN och Ongame, två av de bästa pokernätverken på webben. Men Ongame gick dock nerför vid en punkt och nu kan Betsafe Pokers spelare enbart spela hos MPN (tidigare Microgaming). Det spelar inte så stor roll då det finns tillräcklig trafik på cash tables och SNG:er, ett stort turneringsschema och några coola format som Blaze och Fish Party jackpots. Utöver det kan du hitta en mobil version och massor av erbjudanden hos Betsafe Poker.

Fakta

Pokerspel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw

Sorter: Sit and Go, Cash Games, Multi-table Tournaments, Blaze Poker, Fish Party Jackpots

VIP: Ja, tjäna poäng och byt dem mot cash

Kvalitet på spelarna: Cashspelen är ganska svåra, utom de med micro stakes, men turneringarna är ganska lätta

Vem bör välja att spela poker hos Betasfe?

Om du är en cash spelare och letar efter ett bra rake back program, är Betsafe ett utmärkt val för dig. Det finns tillräckligt med trafik och du kan få massor av pengar från kampanjer.

200% upp till
1000:-

2. Bet365 Poker

Bet365 är ett av de mest igenkända namnen i onlinespelsbranschen och det kommer inte som en överraskning att företaget har sitt eget pokermärke. Bet365 poker är en del av nätverket iPoker som är ett av de bästa i branschen. Det är bland de bästa plattformarna för poker när det kommer till trafik på alla spelen och alla nivåer av cash games, SNGs och multi-table turneringar. Utöver det kan du prova på spännande format som Twister och Speed Poker. Bet365 har både delade bord med andra medlemmar av iPoker och sina egna exklusiva bord. Du kan även spela på mobilen och välja bland intressanta kampanjer som finns tillgängliga för både nya och befintliga kunder.

Fakta

Pokerspel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Razz

Sorter: Sit and Go, Cash Games, Multi-table Tournaments, Twister, Speed Poker

VIP: Ja, tjäna poäng och byt dem mot cash, bonusar, tokens till turneringar

Kvalitet på spelarna: Motståndet på iPokers delade bord och turneringar är ganska tufft för mid och high stakes nivåer, men lågt på micro och low nivåerna. De exklusiva Bet365 borden är dock fulla av dåliga spelare.

Vem bör välja att spela poker hos Bet365?

Den generella Bet365 pokertjänsten är exceptionell och utbudet av spel och format är bland de bästa i branschen. Detta gör rummet till en bra plats för i stort sett alla spelare.
[poker_bet365]

 

3. Betway Poker

Betway Poker grundades 2006 och har förtjänat ett gott rykte ända sedan dess. Rummet är en del av nätverket MPN, tidigare känt som Microgaming. Det är en av de bättre platserna att spela poker online på, då det finns bra trafik och olika format tillgängliga. Hos Betway poker kan du välja mellan cash tables, SNGs, turneringar och nya funktioner såsom Blaze Poker och Fish Party Jackpots. De flesta av dessa är tillgängliga på mobilen och du kan även utnyttja en massa kampanjer för både nya och befintliga kunder.

Fakta

Pokerspel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw

Sorter: Sit and Go, Cash Games, Multi-table Tournaments, Blaze Poker, Fish Party Jackpots

VIP: Ja, tjäna poäng och byt dem mot cash

Kvalitet på spelarna: Massor av stammisar på cash tables, utom de för micro stakes, men turneringarna är lätta

Vem bör välja att spela poker hos Betway?

Duktiga cashspelare i jakten på saftiga erbjudanden av rakebacks kommer helt säkert att känna sig bekväma hos Betway. SNG specialister bör också kunna hitta vad de letar efter.

200% upp till
1000:-

4. 888Poker

888Poker har varit ett av de mest progressiva pokerrummen de senaste åren och resultatet är att de nu bara ligger bakom Pokerstars när det gäller trafik. Operatören använder sin egen mjukvara och erbjuder massor av action i olika format: cash games, stora garanterade turneringar, SNGs, Snap Poker och mycket mer. Men den största fördelen med 888Poker är dock deras kampanjpolicy. Både nya och befintliga kunder kan få massor av värde med alla specialerbjudanden som finns tillgängliga. Den mobila versionen av 888Poker låter kunder spela Omaha och Hold’em när du är på språng.

Fakta

Pokerspel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi Lo

Sorter: Sit and Go, Cash Games, Multi-table Tournaments, Snap Poker

VIP: Ja, tjäna guldtokens och lös in dem för att få bonusar och andra saker

Kvalitet på spelarna: Ett av de bästa ställena på nätet då bonusarna lockar till sig massa hobbyspelare

Vem bör välja att spela poker hos 888?

Alla spelare bör testa 888 Poker eftersom det finns massor av trafik, massor av kampanjer och olika format tillgängliga. Motståndet är lätt och det finns även en bra mobilversion.

200% upp till
1000:-

5. Betsson Poker

Den svenska jätten Betsson är en av de största europeiska spelaktörerna. Som man kan förvänta sig så har de sin egen pokerprodukt och den är en del av nätverket MPN. Trafiken är bra på de flesta nivåerna och du kan välja mellan mer traditionella cash games, turneringar, SNGs och även moderna saker som Blaza Poker och Fish Party Jackpots. Utöver det erbjuder Betsson massor av kampanjer till sina kunder och de har en bra mobil version.

Fakta

Pokerspel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw

VIP: Ja, tjäna poäng och byt dem mot cash

Kvalitet på spelarna: Cashspelen är svåra förutom micro stakes, men turneringarna är fulla av dåliga spelare

Vem bör välja att spela poker hos Betsson?

Erfarna cashspelare som letar efter coola kampanjer och hög cashback är bäst lämpade för Betsson Poker.

200% upp till
1000:-

 

6. RedKings Poker

RedKings Poker bytte nyligen från OnGame till nätverket MPN, då den tidigare är på nedgång. Det är ett steg i rätt riktning, då trafiken är bättre för många tillgängliga format. RedKings kunder kan spela cash, SNGs, turneringar och moderna spel som Blaze Poker och Fish Party Jackpots. Det finns även en mobil version tillgänglig och massor av coola kampanjer i RedKings Pokers portfölj.

Fakta

Pokerspel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw

VIP: Ja, tjäna poäng och byt dem mot cash

Kvalitet på spelarna: Cashspelen är svåra förutom micro stakes, men turneringarna är fulla av dåliga spelare

Vem bör välja att spela poker hos RedKings?

Om det finns ett område där RedKings poker utmärker sig, är det VIP-programmet som belönar de mest lojala spelarna ordentligt. Så, om du letar efter en bra avkastning på dina ansträngningar, är det ett bra val för dig.

200% upp till
1000:-

 

7. Redbet Poker

Redbet Poker är ett annat rum som var tvungna att hitta ett annat nätverk efter Ongames nedgång och operatören bestämde sig för att gå med i MPN, tidigare Microgaming. Det verkar ha varit ett bra val då plattformen erbjuder bra trafik i traditionella format som No Limit Hold’em och Pot Limit Omaha, SNGs, multi-table turneringar och moderna produkter som fast-fold spelet Blaze Poker och Fish Party Jackpot SNGs. Utöver det har Redbet massor av erbjudanden för extra värde och en mobil version som låter di spela när du är på språng.

Fakta

Pokerspel: Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi Lo, Seven Card Stud, Five Card Stud, Razz, Five Card Draw

VIP: Ja, tjäna poäng och byt dem mot cash

Kvalitet på spelarna: Nivån på spelarna vi cashspelen är lite högre än snittet på webben och lite lägre när det kommer till turneringar

Vem bör välja att spela poker hos Redbet?

Cashspelare som letar efter ett bra lojalitetsprogram kommer att gynnas mest av Redbet Poker. Dessutom kan turneringsspelarna på low/mid stakes vara framgångsrika.

200% upp till
1000:-

Språket – Svenska pokersidor

Dom flesta större pokersidorna har sin hemsida översatt till ett flertalet språk, och desto större dom blir, ju fler språk lägger dom till. Anledningen är väldigt logisk, spelarna känner sig mest bekväm att spela på sitt eget språk. Svenska pokersidor finns det även ett flertal av, men dom finns inte med sitt företag i landet bara för det, dom flesta svenska pokersidorna finns nere på Malta, men drivs helt av svenskar.

Spelutbudet

Om du ska spela poker så kanske du redan vet vad det är för typ av pokerspel dom du ska spela, kanske är det mörkpoker, stötpoker eller texas holdem. Se till att ta dig en titt hos den pokersida du tänkt registrera dig på, så att det spelet verkligen finns att spela där. Pokersidorna på nätet har nämligen olika utbud, men texas holdem som är det mest kända och spelade pokerspelet kommer du att finna hos dom alla.

Texas Holdem – Är det mest kända och självklara valet för dom flesta pokerspelarna online. Många större pokerturneringar där dom spelat texas holdem har sänts på tv över hela världen. Det har så klart bidragit till att öka populariteten på detta pokerspel, men dom flesta pokerspelarna som du frågar, skulle ända svara att det är den roligaste varianten, oavsett hur mycket den synts på tv.

Omaha – Skiljer sig mot Texas holdem på det sättet att det istället för 2 kort i handen, ges 4. Omaha är inte heller lika populärt som Texas holdem.

4 Saker du kan tänka på innan du registrerar dig

Många spelare Du vill spela hos pokersidor med många spelare, spelar du hos dom som inte har så många så kan det vara jobbigt och segt att lyckas hitta bra bord att slå sig ner på. Det bör vara ett par tusen spelar online.

Dåliga spelare Undvik att låta bra spelare stjäla dina pengar, håll dig till pokersidor med dåliga spelare, det ökar dina chanser att vinna mycket.

Skön grafik Grafiken gör mycket för spelupplevelsen, så se till att känna efter så att du trivs på den nya pokersidan, om inte så byt, du kommer ändå att tröttna mycket snabbt på den.

Bra spel Det kan ibland vara kul att prova något annat spel än det du spelar i vanliga fall, se dig om efter sidor som har ett stort utbud av olika pokerspel och turneringar.

Termer som du kommer att stöta på hos en pokersida

  • NLNo Limit
  • FLFixed Limit
  • PLPot Limit
  • Sit & GoDen mindre varianten av pokerturnering
  • Heads-up2 spelare som gör upp
  • SatellitKval till större turneringar
  • TurboTurneringar där blindsen höjs snabbt
  • Buy-inInköpet på ett bord du sätter du ner på
  • RebuyNär du köper in dig igen efter att åkt ur en turnering
  • Add-onFylla på med extra marker i en pokerturnering

Pokerbonusar

Bonusar av olika former kommer du att som ny poker kund att få bekanta dig med. Pokerbonusar är ett utmärkt sätt för alla pokersidor att marknadsföra sig lite mer aggressivt, kom här och hämta lite gratis pengar, är vad dom säger. Men det är inte så enkelt att du bara registrerar ett konto och plockar ut en massa gratis i pengar, eller som man säger, pokerbonusar. Nej du måste nästan jämt spela ett antal pokerhänder för att du ska kunna bli berättigad, vilket inte är något konstigt i sig. Det skulle inte vara möjligt för pokersidorna att ge pengar till alla utan några regler, det kulle väldigt snabbt utnyttjas och försätta den aktuella pokersidan i konkurs.

Insättningsbonusar – Eller kallad välkomstbonus, du får endera en fast summa eller så får du du en summa som är beroende på hur mycket du sätter in. Brukar räknas i procent, exempelvis då, 50% av ditt insatta belopp ger vi dig i bonus.

Re-Load bonusar – Ges till nuvarande kunder, sätt in mer pengar och få även bonus på denna insättning.

Gratis turneringar – Istället för att bara ge pengar till dig så brukar många komplettera med att ge gratis inköp till någon pokerturnering som bonus.

Pokerturneringar

Med en rätt så liten insats, kan du på en pokerturnering vinna mycket pengar. Det kan även vara så att du utan någon insats överhuvudtaget vinner dig en liten hacka. Då är det vad man kalla för freerolls som du snubblat över. Dom bästa pokersidorna brukar arrangerna gratis turnering för sina spelare, det är ett bra sätt för många nya spelare att få vara med utan att förlora några direkta pengar.

Men ska du vinna dom lite större pengarna så har även pokersidorna andra varianter som får pulsen att slå i taket, om du tar dig till finalbordet så att säga. Dom här behöver inte vara alltför dyr för att du ska kunna vinna mycket, det kan istället vara många spelare som gått med, vilket gör att prispotten väldigt snabbt blir hög, även om insatsen per spelare inte är speciellt hög. Så titta efter fliken turneringar hos en pokersida för att vara med i kampen om att bli det nästa stora pokergeniet.

SÄKERHET – Är pokersidor riggade?

Nej dom är inte riggade, spelare som precis förlorat sina pengar vill gärna hävda att så är fallet. Men du behöver inte vara speciellt orolig för att pokersidan är riggad eller utför någon form av fusk mot dig.

Men kan det hända?

Jo, det finns inget som är säkert, du skulle kunna komma att hamna på en riggad pokersida, men risken är liten. Det är sällan man hittar något som i livet skulle kunna anses helt säkert eller riskfritt. Men för att risken ska vara minimal för dig så bör du hålla dig till dom mer kända och största pokersidorna på nätet. Pokersidor med bra rykte tjänar bra med pengar och vill knappast medvetet riskera att förlora allt för att sno åt sig lite extra.

Valutor

Dom flesta pokersidorna använder sig av dollar & euro i sina spelklienter, men det är inget du behöver tänka på. Du kan sätta in pengar från vilken valuta som helst, pokersidan omvandlar sedan dessa pengar automatiskt till den aktuella spelvalutan.

Insättningar

Görs med alla tänkbara bankkort, kredit och banköverföringar. Allt sker krypterat över nätet, så när du klickar in dina uppgifter så kan ingen se detta.

Uttag

Vill du ta ut pengar från en pokersida så brukar det kunna ta någon dag innan du fått dina pengar. Men detta beror på vilket sätt du väljer som uttagsalternativ.